Pravno obvestilo

Pravno obvestilo spletnega mesta TapisArt *

(je kot priloga, sestavni del "Splošnih pogojev poslovanja TapisArt, ~ Mateja Fras Gril s.p., Ulica talcev 24, Maribor")
ter spletnih strani: www.tapisart.eu, www.tapisart.si, www.tapis-art-sp.si, www.preproge.si  * so v nadaljevanju opredeljene kot : TapisArt (spletni portal TapisArt).

Vse pravice so pridržane.

Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala TapisArt . Informacije in gradiva na elektronskih naslovih TapisArt  so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine TapisArt, Mateja Fras Gril s.p., Ulica talcev 24, Maribor in partnerjev oz.znamk, ki jih TapisArt   zastopa in prodaja (v nadaljevanju TapisArt ), katerih vsebine so vključene v spletni portal TapisArt .

Z uporabo katerekoli naše spletne strani izražate svoje sprejemanje in strinjanje s pogoji poslovanja: "Splošni pogoji poslovanja TapisArt, Mateja Fras Gril s.p., Ulica talcev 24, Maribor".

Omejitev odgovornosti
Vse informacije in gradiva na spletnem portalu TapisArt so informativne narave. TapisArt se bo trudil za najboljše možno delovanje spletnega portala, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletnega portala. Vsi uporabniki uporabljajo spletni portal TapisArt na lastno odgovornost. Niti TapisArt niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnega portala TapisArt ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem portalu TapisArt ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. TapisArt tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. TapisArt ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega portala TapisArt.

TapisArt se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

TapisArt lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.
 

Blagovne znamke
TAPIS ART so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke podjetja
TapisArt, Mateja Fras Gril s.p., Ulica talcev 24, Maribor
Vse ostale blagovne znamke pripadajo njihovim lastnikom.
VSE PRAVICE PRIDRŽANE !

Omejitev uporabe informacij in gradiv
Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na spletnem portalu TapisArt ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnega portala TapisArt za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

TapisArt ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim portalom TapisArt. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost TapisArt-a za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko TapisArt kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com